Over ons

 

Steeds meer adverteerders ontdekken onze vrachtwagenreclame. Reclame op vrachtwagens valt op, staat supergaaf en is betaalbaar. 

 

Tevens zien steeds meer transportbedrijven onze meerwaarde. Zo kiezen steeds meer transporteurs voor extra inkomsten (pure winst) van reclame. 

 

Trayler is het bureau gespecialiseerd in vrachtwagenreclame in Nederland en België. Wij koppelen transporteurs en adverteerders aan elkaar. Daarbij hebben wij ervaring op het gebied van ontwerp en realisatie van reclame op zeilwagens (met open en dicht te schuiven doek) en kastwagens (dichte vrachtwagen trailers). Ook in onze buurlanden kunnen wij reclamedoeken en/of stickers op vrachtwagens voor uw merk regelen. 

 

Bekijk HIER onze contactgegevens.

Naar contact

Met een reclamecampagne op vrachtwagens laat u uw merk echt zien. Zo'n enorme vrachtwagen springt in het oog en geeft body aan uw merk. De tarieven voor adverteren op trailers zijn relatief laag, zeker als u deze vorm van reclame vergelijkt met andere vormen van buitenreclame, radio- of televisiereclame. Bovendien kunnen klanten de reclame niet wegklikken of wegzappen. Voor transporteurs is het niet gaaf om voor een mooi merk te rijden, het levert ook nog eens extra inkomsten (pure winst!) op. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen