Vrachtwagenreclame 

Vrachtwagenreclame is niet alleen aantrekkelijk qua prijs, het staat stoer en uw merk valt op overal in Nederland. Naast de landelijke branding zijn de vrachtwagens met reclame gaaf om te vermelden op de website en op social media. Bekijk onderstaande voorbeelden van klanten die reeds adverteren op vrachtwagens bij ons uitgebreide netwerk van transporteurs. Meer info en tarieven? Neem contact met ons op.

Gadero vrachtwagen reclame

Deze 13.60 meter trailer heeft aan beide lange zijden een volledige uiting met vrachtwagen reclame van het merk Gadero. De achterkant van de vrachtwagen kan optioneel ook meegenomen worden voor reclame. Gadero zet Trayler in met 8 vrachtwagens voor extra branding van het merk. Ook promoten we het gebruik van de vrachtwagens op de website en social media. 

Contact opnemen

Melis / Wovar combinatie

Melis transport werkt samen met Trayler voor diverse vrachtwagen reclames. Voor Wovar is de branding op bouwplaatsen, waar Melis veel rijdt, extra interessant. In dit voorbeeld blijft ook Melis transport zichtbaar op de trailer. De adverteerder Wovar Schroeven en Ijzerwaren komt groot in beeld op 75% van de trailer. 

Wilt u de mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen voor vrachtwagen reclame weten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact

Easytoys

Online winkel Easytoys kiest voor adverteren op vrachtwagens voor betaalbare en opvallende branding. Het webbedrijf heeft diverse vrachtwagens rijden, allemaal met een andere, kort maar krachtige spreuk. Het knalroze met wit valt op. 

Floer

Floer BV kiest voor een heldere huisstijl en 1 duidelijke boodschap op een zeilen trailer. Deze vrachtwagenreclame blijft zo mooi rustig en helder. Wij adviseren altijd: minder is meer. Zet niet te veel op een vrachtwagentrailer. Zorg voor een laagdrempelige boodschap die men ziet. Bij veel tekst, foto's enz haakt men volledig af.  

Solarfields

Solarfields Zonneparken promoot hun naam op deze vrachtwagen van Van Der Werff transport. Solarfields kiest voor de combinatie van advertenties op de zijkanten van een 13.60 meter trailer en een vermelding op de achterkant van de vrachtwagen. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen