Trayler is uw bemiddelaar in vrachtwagenreclame. Wilt u extra geld (pure winst!) verdienen met uw trailers? Wij presenteren passende “neutrale” adverteerders voor uw transportbedrijf die niet bijten met uw eigen klanten/werkgebieden.

U bepaalt bovendien altijd zelf of u de door ons voorgestelde adverteerder wel of niet op uw trailers wenst. 

Wij werken met langlopende jaarcontracten van 3 tot 10 jaar voor zeilen-, koel-, en kastenwagens. Wilt u uw eigen firmanaam ook op uw trailers zichtbaar houden? Dat kan ook met onze combinatiereclame zie onderstaande voorbeelden.

 

Voor deze 13.60 meter trailer hebben wij in overleg met de transporteur en adverteerder Wovar een passend ontwerp gemaakt waarbij zowel de huisstijl en herkenbaarheid van het transportbedrijf en de adverteerder Wovar goed naar voren komt. 

 

In dit voorbeeld vult de adverteerder de gehele zijkant en achterkant de vrachtwagen. Transporteurs ontvangen hiervoor uiteraard een hogere uitbetaling per jaar.

Steek de kosten voor zeilen in uw eigen zak

De kosten voor de zeilen en/of stickers zijn altijd voor rekening van Trayler. Heeft u nieuwe vrachtwagentrailers op het oog of wilt u verouderde trailers vernieuwen, profiteer dan van gratis zeilen + een jaarlijkse vergoeding via Trayler. 

Bepaal zelf welke adverteerder past

U behoudt altijd de regie. Wij komen met suggesties voor adverteerders, u bepaalt welke merken u wel en niet passend vindt. Wij zoeken altijd buiten uw eigen branche(s), zodat u geen conflicten krijgt met uw klanten. 

Meedoen = pure extra winst

Doet u bijvoorbeeld mee met 10 vrachtwagen-opleggers, dan pakt u minimaal 20.000 euro pure extra winst per jaar + u bespaart de kosten voor de zeilen. Ook kastenwagens en koelwagens zetten wij in met passende reclame.

Lees ook ons persbericht op Transport-Online.nl

Meer info

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Trayler voor uw transportbedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen